Фирма ”ТАХОСЕРВИЗ” започва своята дейност през 2000 г., с иницииране на процедура по одобряването на тахографи тип 026/12, производство на Полската фирма Mera-Poltik и 028/2..., производство на фирма Actia-Poltik. След успешното одобрение на този тип устройства, през 2001 г. фирмата участва на Пловдивския панаир като представител на водещите в този бранш Полски фирми   ACTIA-POLTIK  и  MATT Automotive, на които е и официален и единствен представител за България към настоящия момент.

Успешното представяне на панаира, както и големият интерес, проявен към продуктите, които “ТАХОСЕРВИЗ” ЕООД предлага на Българския пазар, са сериозни предпоставки за създаване и усъвършенстване на своя сервизна мрежа в страната, която фирмата развива и до момента, с цел максимално удовлетворяване нуждите на клиентите си.

През 2004 г. фирмата подписва договор за представителство с Холандската фирма GROENEVELD, а в края на 2005 г. става официален представител за България и на фирма ELSON, предлагаща скоростоограничители за товарни автомобили.

През тези години фирмата успешно изгражда и мрежа за внос и продажба на резервни части и консумативи за всички видове тахографи познати в България.

Към настоящия момент, съвместно с фирма MATT Automotive, ”ТАХОСЕРВИЗ” ЕООД се подготвя за въвеждането в употреба на пазара на новото поколение дигитални тахографи, като първа предлага на Българския пазар контролно-измерителни уреди с меню на Български език за програмиране на всички видове устройства от този клас.

 

Начало За нас Дейност Продуктов каталог Контакти